Bazen Nova Gorica

thumb_up 110 likes
Cankarjeva ulica 10
5000 Nova Gorica, Slovenija
phone
Click to show phone

Bazen Nova Gorica Company Information

General information

Javni zavod za šport Nova Gorica - Športni zavod Nova Gorica je javni zavod, ki ga je ustanovila Mestna občina Nova Gorica in deluje od 14.02.1997. S svojo dejavnostjo omogoča izvajanje nacionalnega programa športa, izvajanje letnega programa športa in razvoj športa v Mestni občini Nova Gorica. Zavod upravlja, ureja in vzdržuje javne športne objekte, ki so mu dani v upravljanje ter opravlja strokovna, organizacijska, tehnična, administrativna in druga dela na področju športa v Mestni občini Nova Gorica.

Javni zavod za šport Nova Gorica skrbi za ohranjanje in izboljšanje obstoječega stanja športnih objektov in za izvajanje ter koordinacijo športno rekreativnih programov za otroke, mladino, odrasle in starejše – športna značka za predšolske in šoloobvezne otroke, tečaji plavanja in smučanja, športno rekreativne prireditve in druge akcije.

Pri izvajanju športno rekreativnega programa ima kot partner pomembno vlogo Športna zveza Nova Gorica, ki združuje večino klubov, društev in sekcij v Mestni občini Nova Gorica z več kot 5000 člani in 3000 aktivnimi športniki in športnicami.

Področje športa in športne rekreacije je zdravo in učinkovito, saj uspešno premaguje precejšnje materialne in prostorske težave. Z doseženimi rezultati močno opozarja nase in zagotavlja resno in uspešno delo tudi v prihodnje.

Prepričani smo, da so sredstva naložena v športno sfero dobro izkoriščena, saj v zdravem in ambicioznem okolju služijo pozitivnim ciljem, vzgajanju, potrjevanju, utrjevanju in s športnimi dosežki doma in na mednarodni ravni tudi promociji naše občine.

Pri izbiri in izvajanju športnih aktivnosti želimo vsem udeležencem veliko športnih užitkov in tekmovalnih uspehov.

Cankarjeva ulica 10 Nova Gorica

Opening hours
ponedeljek:
10:00 - 18:00
torek:
10:00 - 18:00
sreda:
10:00 - 18:00
četrtek:
10:00 - 18:00
petek:
10:00 - 18:00
sobota:
09:00 - 19:00
nedelja:
09:00 - 19:00
Phone number
+38653302034
Linki
Social Accounts

Bazen Nova Gorica Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company