DR KONEKT an LLC sale of granite products

thumb_up 496 likes
rate_review 1 Reviews
favorite 1 favorites
Pod Gabri 23
1218 Komenda, Slovenija
phone
Click to show phone

DR KONEKT an LLC sale of granite products Company Information

Splošne informacije

Smo podjetje, ustanovljeno leta 2005. Z naravnim kamnom smo se ukvarjali že pred tem in sicer na področju nabave, prodaje, obdelave in polaganja naravnega kamna.

Z dobro povezavo s Kitajsko in direktnim kontaktom, pa smo se leta 2005, ko smo tudi ustanovili podjetje, osredotočili na kitajski granit. Na Kitajskem imamo svojega predstavnika, preko katerega skrbimo, da je material, pred uvozom, vsakič pregledan.

Ravno zaradi direktnega uvoza, brez posrednikov in zaradi direktnega kontakta z dobavitelji, smo si lahko privoščili, da stopimo na slovenski trg z bistveno ugodnejšimi cenami in z dobro kvaliteto materiala.

Naša prioriteta je, da našim odjemalcem, oziroma kupcem zagotovimo, da je material nenehno na zalogi v našem skladišču v PC Komenda-Žeje. Pri tem tudi upoštevamo dejstvo, da mora kamen biti čimbolj identičen, brez velikih odstopanj v strukturi in barvi.

S korektnim in poštenim odnosom se trudimo pridobiti zaupanje strank, saj smo si zastavili dolgoročne cilje in nameravamo naš prodajni program dopolnjevati in ga prilagajati potrebam strank.

Pod Gabri 23 Komenda

Delovni čas
Ponedeljek:
08:00 - 17:00
Torek:
08:00 - 17:00
Sreda:
08:00 - 17:00
Četrtek:
08:00 - 17:00
Petek:
08:00 - 17:00
Parkirišče
Podjetje ima parkirišče.
Telefonska številka
+38618323232
Linki
Računi družbenih omrežij.

DR KONEKT an LLC sale of granite products Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company