Gorenje Velenje Service Unit

verified_user
633277 likes
Partizanska cesta 12
3320 Velenje, Slovenija
Request for information

Similar companies to Gorenje Velenje Service Unit

Gorenje Servisna enota Velenje Velenje
Partizanska cesta 12, Velenje
Skupina Gorenje spada med vodilne evropske izdelovalce aparatov za dom z več ko…

Gorenje Velenje Service Unit Company Bio

General information

Skupina Gorenje spada med vodilne evropske izdelovalce aparatov za dom z več kot šestdesetletno zgodovino. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi gospodinjskimi aparati pod blagovnimi znamkami Gorenje, Atag, Asko, Pelgrim, Mora, Etna, Körting, Sidex in Upo izboljšujemo kakovost bivanja uporabnikov naših izdelkov v sedemdesetih državah po svetu. Večino izdelkov prodamo na evropskih trgih (98 odstotkov izdelkov naše največje divizije - Aparati za dom), največ na nemškem, ruskem, ukrajinskem in češkem trgu.

Poleg aparatov za dom svojo ponudbo dopolnjujemo z lastnim proizvodnim programom kuhinjskega pohištva in kopalniške opreme ter tako ponujamo celovito paleto izdelkov za dom. V zadnjih letih pa svoje aktivnosti krepimo tudi v segmentih ekologije, energetike in storitev, kjer uporabljamo svoja znanja in štiridesetletne izkušnje s področja ekologije ter prepoznane poslovne priložnosti na različnih področjih, ki imajo večji potencial rasti kot naša osnovna dejavnost.

Mednarodno prodajno mrežo na vseh celinah širimo že skoraj pol stoletja in smo z več kot devetdesetodstotnim deležem izvoza v prihodkih od prodaje najbolj mednarodno slovensko podjetje.

Partizanska cesta 12 Velenje

Opening hours
ponedeljek:
08:00 - 17:00
torek:
08:00 - 17:00
sreda:
08:00 - 17:00
četrtek:
08:00 - 17:00
petek:
08:00 - 17:00
sobota:
08:00 - 12:00
Phone numbers
Websites
Računi družbenih omrežij.
facebook twitter instagram youtube
Categories
servis gospodinjskih aparatov popravilo hladilnikov repair_service

Gorenje Velenje Service Unit Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company