Digital marketing, martin m.

verified_user
Poljanski nasip 8
1000 ljubljana, Slovenija
Request for information

Digital marketing, martin m. Company Bio

General information

Pri iskanju ponudnika za digitalni marketing, podjetniki naletijo na ponudbe, ki jih ne razumejo popolnoma in tako ne morejo sprejeti odločitve o smiselnosti investicije. Pogosto investicija ni povezana z rezultati in pričakovanji in se tako v nedogled "vleče" nekaj, kar mogoče deluje, mogoče ne.
Pri nas določimo cilje oglaševanja in na časovnici določimo, katere storitve, kampanje in stroške načrtujemo v katerem časovnem obdobju. Naši načrti so prilagojeni ciljem in proračunom, predvsem pa vključujejo procese, ki so najbolj smiselni, da jih podjetje izvede.
Digitalni marketing je merljiv, usmerjen in donosen. Zato vedno poskrbimo, da so cilji, ki jih želimo dosegati, merljivi in izmerjeni, ciljne skupine in ciljanje oglasov maksimalno usmerjeno ter številke "v okvirih" donosnosti.
Poskrbimo, da vas digitalni marketing pripelje bližje vašim poslovnim ciljem.
Svetujem, postavljam in izboljšujem “številke” spletnega poslovanja.

Poljanski nasip 8 ljubljana

Phone numbers
Websites
Establishment year
2005
Activity form
Business services
Keywords
optimizacija spletnih strani, seo, digitalni marketing

Digital marketing, martin m. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company